slovensko
Deutsch
English

Embalaža d.o.o.
Smolnik 17,
2342 Ruše

02 23 45 315
02 23 45 330
info@embalaza.si
   


Produkti

Izdelujemo vse vrste embalaže za potrebe vinogradništva in industrije pijač, mlekarske, mesno-predelovalne, pekarske in slaščičarske, pohištvene in lesno predelovalne industrije, kovinske, avtomobilske, ... Zahteve trga obvladujemo z lastnim kreiranjem oblik embalažnih izdelkov ter visoko kakovostjo izdelave. Proizvodi EMBALAŽE d.o.o. MARIBOR poudarjajo identitetno proizvodov ali pa služijo kot transportni pripomoček za enostavnejšo distribucijo izdelkov. Širok krog stalnih odjemalcev zagotavlja visoko raven kvalitete embalaže.

Za uspešen plasma izdelkov in pospeševanje prodaje kreiramo enostavno, uporabno in estetsko embalažo. Pri designu embalaže imamo povsem individualni pristop po zahtavah in željah kupcev.

Zahtevnost in raznovrstnost živilske - mlekarske in mesnopredelovalne industrije spremljamo z raznovrstnimi tržno kreiranimi proizvodi.

Kreativnost, kakovost in rokovnost, so vodila naših aktivnosti. Iz valovitega kartona in lepenke na željo kupcev izdelamo uporabno, oblikovno primerno kreirano in potiskano embalažo, ki zadavoljuje vse potrebne standarde. S kompletno ponudbo želimo v čim večji meri zadovoljiti potreb in zahteve naših kupcev.
Embalaža za živilsko industrijo


Embalaža za vinogradništvo


Embalaža za živilsko industrijo